Despre Noi

Ronda Medical, reprezentant al concernului internațional DePuy Synthes, parte a grupului Johnson & Johnson, dar și al altor companii de renume din domeniul medical, oferă produse și tehnică medicală în domeniul osteosintezei.

Cine Suntem

Înființată în 1999, în Cluj-Napoca, Ronda Medical s-a bucurat de o expansiune rapidă atât în ceea ce privește baza de clienți, cât și numărul de angajați, în prezent, având reprezentanți în toate zonele importante de pe piața din România. Deși, inițial, compania noastră s-a axat pe importul şi distribuţia de medicamente la nivel naţional pentru companii de renume din domeniu, în anul 2005, odată cu obținerea certificatul de calitate ISO 9001, Ronda Medical a pătruns pe piața de produse şi tehnică medicală în domeniul osteosintezei.

ronda-02

Ce Oferim

Astăzi, oferim clienților noștri nu doar produse și tehnică medicală, ci și un ansamblu de servicii necesare pentru ca soluţiile chirurgicale de înaltă generaţie să poată fi folosite și aplicate, astfel încât să genereze un maximum de beneficii pacienţilor şi utilizatorilor finali.

În acest sens, Ronda Medical oferă asistență intraoperatorie, instrumentar și set complet de implanturi, prezentări și Hands-on.

De asemenea, pentru anumite modele de implanturi, dăm posibilitatea clienților noștri de a beneficia de șabloane pentru alegerea implantului potrivit. În plus, oferim spre închiriere osteotoame, truse de alezare centromedulară, soluții complete de fixatoare externe, toate produsele fiind livrate în maximum 24 de ore, oriunde în țară, inclusiv în weekend.

Inițiative

Pentru că ne canalizăm eforturile pentru a contribui la creșterea calității serviciilor medicale în domeniul osteosintezei, venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, punându-le la dispoziție materiale informative online (www.synthes.com/lit), broșuri și pliante informative, programe de training și schimburi de experiență la nivel național și internațional.

Ronda Medical se implică în îmbunătățirea continuă a peisajului medical din domeniul osteosintezei, prin facilitarea participării medicilor din România, la numeroase cursuri de perfecționare în Elveţia, Germania, Austria,Turcia şi Slovenia. Pregătirea intensivă a acestora are în vedere consolidarea activității Fundaţiei AO în România, asociația mondială a medicilor specializați în tratamentul afecțiunilor musculo-scheletale (ortopedie-traumatoligie, chiruriga coloanei, chirurgie cranio-maxilo-facială, chirurgie veterinară), care va permite canalizarea eforturilor celor mai valoroşi specialişti din domeniu pentru dezvoltarea serviciilor medicale din domeniul osteosintezei în România şi diseminarea informaţiilor de ultimă oră din acest sector.

Printre inițiativele viitoare, menite să contribuie la creșterea calității serviciilor în domeniul osteosintezei, echipa Ronda Medical, alcătuită din 6 specialiști în domeniu, cărora li s-au alăturat și numeroși colaboratori, își propune să editeze „Manualul AO de Management al Fracturilor”, considerat „Biblia universal acceptată a osteosintezei” și să pună bazele unui „Centru de Educaţie Postuniversitară”, prevăzut cu un amfiteatru, o sală de workshop pe cadavru şi câteva săli de lucru pe mulaje de os, unde medicii vor avea ocazia să aprofundeze cunoştinţele din domeniul osteosintezei, sub îndrumarea celor mai calificaţi specialişti în domeniu din ţară şi străinătate. Prin construirea acestui centru, unic în România, vom reuși să ne îndeplinim misiunea de a aloca clienților noștri soluții complete și integrate în domeniul tehnicii chirurgicale.

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Subscribe our Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!